Tenerife

TE HUUR

 

Luxe appartement op Tenerife

Het appartement

Gelegen in het zonnige zuiden van Tenerife, één van de Canarische eilanden. Het appartement ‘Bella Vista 58’ bestaat uit de benedenetage van een vrijstaand huis en heeft een woonkamer van 35m2, een hal, halfopen keuken, twee tweepersoonsslaapkamers, twee badkamers voorzien van toilet, bad, douche en bidet, een groot terras, grenzend aan een subtropische tuin. Alles is compleet gemeubileerd, voorzien van linnengoed en keukeninventaris (inventarislijst verkrijgbaar op verzoek). Verder is er T.V. te ontvangen via de satelliet met o.a. alle Nederlandse zenders. De wasmachine is gratis beschikbaar, waspoeder koopt u zelf of gebruikt u van ons en wordt bij vertrek verrekend. Ook gebruik van onze auto is een enkele keer in overleg en tegen meerprijs mogelijk. Energiekosten (gas, electra en water) zijn inclusief. U dient het appartement zelf schoon achter te laten bij vertrek. U kunt dit ook laten doen door een speciaal hiervoor ingehuurd bedrijf wat u dan ongeveer € 48,- gaat kosten.

In de omgeving

De Atlantische oceaan en diverse (verwarmde) zwembaden zijn in de directe omgeving aanwezig in het grote Ten Bel-park waar dit appartement deel van uitmaakt. Deze zwembaden zijn gratis toegankelijk. Verder heeft het eiland een prachtige vulkaan op 3.718 meter hoogte met een oudere krater eromheen. Aan de noordzijde van het eiland komt u vanuit het dorre vulkanische zuiden in een groen berggebied. De moeite waard voor een mooie dagtocht. Ook bij Masca kunt u een prachtige bergtocht maken. Houdt u erg van wandelen, dan is het de moeite waard een lange wandeling te maken door een oude rivierbedding ‘de Barranco del infierno’ die na ongeveer twee uur eindigt bij een frisse waterval. Vergeet niet uw bergschoenen aan te trekken! Verder is er op het eiland een Botanische tuin te bezichtigen en kunt u bont gekleurde papegaaien bewonderen in het papegaaienpark bij Puerto de la Cruz. Wanneer u het op prijs stelt willen wij u graag eens een dag zonder kosten het mooie eiland Tenerife laten zien. Kosten voor gebruik van consumpties onderweg is dan wel voor de huurders.

Reglement

  1. Reserveren kan zowel schriftelijk als telefonisch. U ontvangt een bevestiging van de reservering d.m.v. een schriftelijke overeenkomst;
  2. Bij overeenkomst worden de halve huursom en de annulatieverzekeringskosten door u overgemaakt op onze bankrekening: Rabobank te Voorthuizen nr. 3663 89 882;
  3. Bij vertrek dient u het appartement schoon achter te laten. Ook het linnengoed moet gewassen zijn.

Reserveren

Voor de definitieve reservering is het nodig eerst te informeren of er vliegtickets voor u beschikbaar zijn. Een aan te bevelen reisbureau is die van onze goede kennis dhr. De Bie: Reisbureau De Bie te Capelle a/d IJssel. Zijn telefoon/faxnummer is:010-4504093. Hij verzorgt voor het Ten-Belpark vele vluchten. Hier kunt u uw vliegticket reserveren. Wanneer wij zelf in Tenerife zijn, is het mogelijk u van het vliegveld op te halen of weer weg te brengen, wanneer u dat wenst. Voor ophalen rekenen we 8 euro, het wegbrengen is gratis.

Huurprijzen

Voor 2 personen

per week €300,-

Meer personen:

€ 30,- p.p. p.w. extra

Autohuur: € 20,- p.d.

 

Voor meer informatie:

Adres: (ongeveer van 20-9 t/m 20-12 en van 10-1 t/m 20-4)

Familie J.A. Okhuijzen

Postbus 185 E 38631 LAS GALLETAS TENERIFE

telefoon: +34-653 402 327 (mobiel)

 

Adres: (ong. van 20-4 t/m 20-9 en van 20-12 t/m 10-1)

 Familie J.A. Okhuijzen

 Paulus Potterstraat 27

 3781 EP VOORTHUIZEN NEDERLAND

 telefoon: +31 (0) 342-471939

 fax: idem